A mi domain szolgáltatásunk

Ez egy ablak a világra, melyen keresztül betekintést gyerhetnek a weboldalba az arra tévedők

Rendljen Domaint gyorsan és egyszerűen

Domain keresés

loading
Please enter your domain.
Please verify that you are not a robot.

.hu 3500Ft/2év

.com 3780Ft/év

.net 4340Ft/év

.org 4610Ft/év

.us 4610Ft/év

.eu 3500Ft/év

.info 3780Ft/év

.co.hu 3500Ft/év

.biz 4880Ft/év

.de 6850Ft/év

.at 6850Ft/év

.live 13830Ft/év

Kíváncsi a teljes listára?

Regisztráció folyamata

Domain regisztárció

Domain név ellenőrzése

Első lépésben a honlapunkon található kereső segítségével ellenőrizni kell, hogy a kiválasztott domain név szabad-e. Amennyiben szabad, a domain rendszerünkben azonnal megrendelhető. Ha a kiválasztott domain név már foglalt, azt javasoljuk, hogy a profilhoz illő szavakkal vagy karakterekkel egészítse ki, vagy válasszon másik (.com, .net, org, …) végződést.

Domain megrendelése

Magyar, .hu végű domain esetén, amennyiben a kiválasztott név szabad, a megrendelést követően hitelesíteni kell a domain nyilvántartásba vételi nyilatkozatot és be kell fizetni a regisztrációs díjat.
Nemzetközi (.com, .net, .eu, .info, .org, …) domainek esetén a megrendelés után egy adategyeztetést követően kell befizetni a regisztrációs díjat.

A regisztráció gyorsasága függ a fizetési módtól és a kiválasztott domain végződésétől. .hu végű domain esetén a regisztráció időtartama átlagosan 3 munkanap, míg a nemzetközi .com, .net, .eu, .info és .org domaineknél 24 óra. Ha fontos, hogy az új domain mielőbb használható legyen, bankkártyás fizetéssel lehet gyorsítani a folyamatot, mivel a bankkártyás fizetést rendszerünk azonnal feldolgozza.

Regisztrációs díj befizetése

Domain regisztráció során bankkártyás és átutalásos fizetési mód is lehetséges, mely a későbbiekben bármikor megváltoztatható. Amennyiben hétvégére esik a fizetési határidő, érdemes a bankkártyás fizetést választani, mivel ez a rendszerünkben azonnal feldolgozásra kerül.

Domain átregisztárció

Domain név ellenőrzése

Első lépésben a honlapunkon található kereső segítségével le kell kérdezni az átregisztrálandó domain állapotát. Foglalt állapot esetén itt kell az átregisztrálást kiválasztani.
Nemzetközi (.com, .net, .eu, .info, .org, …) domaineknél ezt követően csupán meg kell adnia adatait és kifizetni az átregisztrációs díjat.

Átregisztrációs űrlap beküldése

Magyar, .hu végű domain esetén szükség van egy átregisztrációs űrlap kitöltésére. Az átregisztációs űrlapot a letöltés és (cég esetén cégszerű) aláírás után szkennelve kérjük feltölteni az admin felületen vagy eljuttatni ügyfélszolgálatunkra. A folyamat az átregisztrációs díj befizetésével zárul.

Regisztrációs díj befizetése

Domain átregisztráció során bankkártyás és átutalásos fizetési mód is lehetséges, mely a későbbiekben bármikor megváltoztatható. Amennyiben hétvégére esik a fizetési határidő, érdemes a bankkártyás fizetést választani, mivel ez rendszerünkben azonnal feldolgozásra kerül.

Kapcsolat